18+ kamp

Praktische informatie
07/09/2020 - 12/09/2020
Nog geen locatie bepaald
Bij Jonge Helden krijg je geen map vol kant en klare spelletjes, maar ga je zelf aan de slag om leuke activiteiten uit te werken. Om jullie te begeleiden in de voorbereidingen van je kamp, organiseert Jonge Helden verschillende contactmomenten:

Het VoorBereidingsWeekend (ook wel eens VBW genoemd) is de absolute aftrap van jouw Jonge Helden zomer. Hier maak kennis met de rest van je team en nog een hele boel andere Jonge Helden. Samen leggen jullie de eerste krijtlijnen van je kamp vast. Wedden dat je naar huis gaat met een boel nieuwe vrienden en nog meer zin hebt in de zomer?! Het VBW vindt dit jaar plaats van 13 tot 15 maart 2020.

Tijdens de Dompeldagen (NIEUW) krijg je de kans om nog een samen te komen met je team en jullie alvast helemaal onder te dompelen in de "Jonge Helden-zomer-sfeer". Wij bieden je inspiratie en goesting om je kamp verder uit te werken. Dit jaar zijn er drie Dompeldagen voorzien, op verschillende locaties: Antwerpen (zaterdag 4 april), Leuven (zondag 3 mei) en Gent (zaterdag 16 mei).

De dag voor de start van het kamp, verwachten we je ook al ter plaatse. Op deze manier kan je de locatie al eens verkennen en heb je nog wat extra tijd om het verloop van het kamp af te stemmen met de rest van het team.

Ook 's avonds, wanneer je deelnemers in bed liggen, is er nog heel wat nuttige tijd te besteden (na een lekkere 5de maaltijd natuurlijk). Onder leiding van je Hoofdanimator, overloop je met je team de dag, krijg je feedback en wordt de volgende dag voorbereid.
Bekijken op jongehelden.be
Je moet ingelogd zijn om je in te schrijven. Inloggen/Registreren