Boomhutten

Praktische informatie
23/08/2020 - 29/08/2020
Sint-Pauluscentrum
Galgenstraat 36
3110 Rotselaar
Bij Jonge Helden krijg je geen map vol kant en klare spelletjes, maar ga je zelf aan de slag om leuke activiteiten uit te werken. Om jullie te begeleiden in de voorbereidingen van je kamp, organiseert Jonge Helden verschillende online communicatiemiddelen:

Er zullen facebookgroepen gemaakt worden waarin je kan communiceren met je teamgenoten en eventueel de leden van het parallelteam (het kamp dat op dezelfde locatie plaatsvindt). Daarin zal de hoofdanimator zorgen voor leuke kennismakingsactiviteiten en brainstorm momenten. Op zaterdag 4 april trappen we jouw Jonge Helden zomer af met een online startmoment van 14u tot 16u. Hou alvast de Jonge Helden facebookgroep in de gaten.

Op deze website vind je alle praktische info over je speelweek of kamp: een themabundel, het aantal deelnemers, de speciale noden van de deelnemers, info over uitstappen en gastmedewerking enz. Jullie eigen voorbereidingen komen uiteindelijk ook op dit platform. Wat er zeker moet opstaan: de rode draad, het raamprogramma, de spelvoorbereidingen, de materiaallijst en de wegwezenbundel met info voor deelnemers.

De dag voor de start van het kamp, verwachten we je ook al ter plaatse. Op deze manier kan je de locatie al eens verkennen en heb je nog wat extra tijd om het verloop van het kamp af te stemmen met de rest van het team.

Ook 's avonds, wanneer je deelnemers in bed liggen, is er nog heel wat nuttige tijd te besteden (na een lekkere 5de maaltijd natuurlijk). Onder leiding van je hoofdanimator, overloop je met je team de dag, krijg je feedback en wordt de volgende dag voorbereid.
Goed om weten: We verwachten alle begeleiding van dit kamp reeds op zaterdag 22/08 ter plaatse.
Themabundel
Bekijken op jongehelden.be
Je moet ingelogd zijn om je in te schrijven. Inloggen/Registreren